Reglament BTT 2018

REGLAMENT DE LA 1a marxa BTT Albons.

1. La 1a marxa BTT d’Albons es celebrarà el dia 11 de desembre de 2016 i la sortida serà a les 9:00 del matí.

2. El lloc de sortida serà al carrer Montgrí, al costat del Pavelló Municipal d’Albons.

3. La marxa BTT Albons és una marxa BTT i no té caràcter competitiu, tot i que l’organització farà el cronometratge dels participants.

4. El recorregut serà de 35 km amb 900m+ la marxa llarga, i 22 km amb 550m+ la marxa curta.

5. La inscripció i lliurament de dorsals s’efectuarà al Pavelló Municipal entre les 7:00 i les 8:45 del mateix dia de la prova. Les inscripcions es poden fer anticipadament en aquest enllaç.

6. El preu de la inscripció online és de:

10 € Socis C.E. Albons
13 € Federats
16 € No Federats

Es podran fer inscripcions el mateix dia amb un recàrrec de 2 €,excepte els socis del C.E. Albons que no se’ls hi aplicarà cap recàrrec.

7. En cap dels casos l’organitzador es farà responsable, ni solidari, amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del Codi de Circulació o requeriments de la policia de trànsit, essent ells mateixos els responsables de les infraccions que puguin cometre.

8. L’organitzador no es farà responsable davant qualsevol accident (tant personal com mecànic) dels participants. Tot i això, l’organització tindrà contractada una assegurança d’accidents per tots els participants que no estiguin federats.

9. Tanmateix l’organitzador es reservarà, sota el seu criteri, el dret de resoldre qualsevol incident que es produeixi durant el decurs de la marxa.

10. L’organitzador es reserva el dret de modificar el present reglament de la prova.

11. La marxa es donarà per finalitzada 5 hores després de l’arribada del primer participant.

12. És obligatori la utilització del casc. Sense casc, no es tindrà accés a la zona de sortida.

13. L’organització es reserva el dret de modificar el traçat si hi ha causes objectives per fer-ho.

14. Per la seguretat dels participants la marxa disposa d’un vehicle motoritzat obrint cursa i servei d’ambulància al lloc de sortida i arribada.

15. En cas d’accident, serà obligat avisar al punt de control més proper que es trobi i si és necessari, s’anirà a buscar a l’accidentat amb un vehicle tot terreny. Si l’accident és molt greu, trucar directament al 112.

16. La marxa està limitada a un màxim de 400 participants.

17. Les dades recollides en la inscripció de la marxa només s’utilitzaran per comunicar la celebració de pròximes edicions. Els participants podran exercir el seu dret a la rectificació o eliminació d’aquestes dades.

18. Els menors de 18 anys que vulguin participar a la marxa han de facilitar el DNI del seu tutor per tal de poder participar i els menors de 10 anys no poden participar en aquesta edició per la dificultat tècnica d’algunes zones.

19. L’organitzador de la 1a marxa BTT Albons és el Club Esportiu Albons.

20. El fet d’inscriure’s a la marxa, implicarà l’acceptació d’aquest reglament.