Març 2016 – Fussió d’Els Segments del Segalar amb Els Reptes del Dr. soler

Aquest mes de Març, ens hem fusionat amb el Dr. Soler per dur a cap un repte diferent.

Un recorregut circular, dos organitzadors diferents, tres reptes, quatre premis especials i sis inscripcions a la marxa o a la cursa que organitza el club el pròxim 10 d’Abril gratuïtes.

La finalitat de tot això, és que la gent pugui venir a gaudir dels nostres corriols que sembla que no existeixen quan et mires el segalar des de fora, però que un cop t’hi endinses, et submergeixes en un laberint de corriols i corriolets que fascinen a qualsevol que li agradi córrer per muntanya.

Aquí teniu una mica d’informació de com arribar al pàrquing de cotxes del repte, sembla complicat però és molt senzill. Un cop agafeu la sortida indicada a la rodona, sempre direcció St. Feliu de la Garriga. Trobareu més cartells que indiquen on anar fins a la primera pineda que trobeu. A la primera curva a dretes després de trobar la pineda, ja veure el cartell de Pàrquing dels Reptes Strava. El repte comença a 50 metres.

Com-Arribar-Març

Després de 6 dies de repte, la cosa està molt animada. Aquí teniu la classificació provisional del repte de Març, alguns van molt i molt ràpids, però això tot just comença!!!!

Doc1

Si encara no hi heu participat, ja tardeu!!!!!!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s